Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Στα 575 δισ. ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα!

Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα περίπου 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρει ο διάσημος Γάλλος οικονομολόγος, Ζακ Ντελφά.
«Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ό,τι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Les Echo» ο διάσημος Γάλλος οικονομολόγος και μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, Ζακ Ντελφά...
Κάνει μάλιστα αναφορά και σε έναν μύθο του Αισώπου: «Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα. Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του. Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη», υπογραμμίζει, για να συμπληρώσει: «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ό,τι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία. Και τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.