Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: Ο στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες

ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ,ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΕ!

Η τέλεια βολή...!

Στην πρόβλεψη ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα χρειαστεί η επέμβαση του στρατού και των τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες από τρομαγμένα πλήθη που θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματά τους προχωρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.
«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του.

Ο στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι αυτό θα ήταν καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.


ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ,ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥ,τα άρματα μάχης και ο Στρατός δεν είναι για να προστατεύουν τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των φίλων σου τοκογλύφων!


Αλλά για να προστατεύουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από τους εχθρούς της,εσωτερικούς και εξωτερικούς!


Και είμαστε βέβαιοι πως αν κάνετε το μοιραίο λάθος να βγάλετε τον Στρατό στους δρόμους,εκείνος θα στραφεί εναντίον σας κοπρόσκυλα!


Αλήθεια,στα Ίμια έβγαλες τανκς;


Ή εκει δεν σε ένοιαζε για το "πανί που πήρε ο αέρας";;;
 
Έχετε διαλύσει το στράτευμα, έχετε λοιδωρήσει οτιδήποτε εθνικοπατριωτικό ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Και τελικά,πού ακριβώς είναι το κακό να πάρει ο κόσμος τις καταθέσεις του; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;


Εμείς προτρέπουμε εδώ και μήνες τον κόσμο ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ με τους τοκογλύφους!


Αυτή είναι η ουσιαστικότερη πράξη αντίστασης!!!


Δεν σας ενδιαφέρει ΠΡΟΔΟΤΕΣ να διαλυθεί η Ελλάδα,φτάνει να μην πάθουν τίποτα οι τράπεζες!


Και δεν θα διστάσετε ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ γι' αυτό!


Προσέξτε όμως, γιατί όπως είπαμε, το να βγάλεις τα τανκς στους δρόμους εμπεριέχει υψηλό ρίσκο!


Ναι,έχετε καταντήσει την πλειοψηφία των στρατιωτικών δημοσίους υπαλλήλους-κομματόσκυλα, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΡΕΛΟΙ" ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!


Και όταν θα στρέψουν τις κάνες των πυροβόλων ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, "δημοκράτη" (από το '81) Πάγκαλε, θα δούμε πού θα τρέχεις να κρυφτείς!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.