Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Eσύ είσαι ο υπεύθυνος κ. Παπούλια. Ενοχλήθηκαν τα φασιστόμουτρα απο τις αντιδράσεις του κόσμου

Η ματαίωση της στρατιωτικής παρελάσεως στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με υπαιτιότητα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας και με βασικό υπεύθυνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια.
Αν όλοι αυτοί οι "επίσημοι" είχαν Εθνική συνείδηση, θα αποχωρούσαν αμέσως εφόσον ενοχλήθηκαν από τα εις βάρος τους συνθήματα και στην θέση τους θα τοποθετούσαν την Ελληνική σημαία και θα επέτρεπαν την πραγματοποίηση της Στρατιωτικής παρελάσεως!
Όμως, όχι! Επέλεξαν να προσβάλλουν τη Μνήμη των Ηρώων του ΟΧΙ, αλλά και όλον εκείνον τον κόσμο που συγκεντρώθηκε εκεί για να τους τιμήσει και ματαίωσαν την παρέλαση επειδή... ενοχλήθηκαν!

Αλλά και η στρατιωτική ηγεσία της χώρας, υποταγμένη στις πρωτοφανείς πολιτικές εντολές ευθύνεται και αυτή για την μη απόδοση Τιμής στους Ήρωες του '40!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ '40 !!!
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (facebook page)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.