Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου δίνει τα «ασημικά» στους Ισραηλινούς…

Στο Τελ Αβίβ θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θα συναντήσει τον Ισραηλινό υπουργό Εθνικών Υποδομών, Uzi Landau, και τον Ισραηλινό υπουργό Περιβαλλοντικής Προστασίας, Gilad Erdan, καθώς και στελέχη της ισραηλινής κυβέρνησης.

Επιπλέον, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες, που οι εταιρείες τους δραστηριοποιούνται στους κλάδους υδατικών περιβαλλοντικών τεχνολογιών, μονάδων αφαλάτωσης, εξοικονόμησης υδάτινων πόρων, πρόληψης διαρροών και τεχνολογιών ανακύκλωσης. Αλήθεια έχει μείνει τίποτα για να τους δώσει ακόμα;

prionokordela.gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.