Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Ελλάς, η γη του φωτός. Έλληνες, οι φύλακες του φωτός.

Γράφει ο αρθρογράφος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Αδέλφια, τι και εάν είμαστε λίγοι οι Έλληνες, πάντα λίγοι ήμασταν και πάντα λίγοι θα είμαστε, διότι έτσι μας έφτιαξε ο Θεός λίγους αλλά καλούς, λίγους αλλά δυνατούς, λίγους αλλά ποιοτικούς, λίγους αλλά υπερήφανους, για να δεχτούμε από τον κάθε υπάνθρωπο που βγήκε μέσα από σπηλιές να μας κρεμάσει αλυσίδες στον λαιμό και να μας σέρνει όπως ο γύφτος την πληγωμένη αρκούδα στα παγκόσμια και.....
ευρωπαϊκά πανηγύρια, για να διασκεδάζουμε τους πολιτισμένους μογγόλους, χορεύοντας όταν ο γύφτος θα κτυπάει το ντέφι, ε όχι Έλληνες, δεν είμαστε φτιαγμένοι για τέτοια εμείς, δεν αρμόζει στους Έλληνες να σκύβουν και να προσκυνούν τον οποιοδήποτε σαρκικό σαλτιμπάγκο, όχι αδέλφια, πριν από χιλιάδες χρόνια γίναμε ένα με τους θεούς και τολμήσαμε να απαιτήσουμε από αυτούς τον απόλυτο σεβασμό, διότι έτσι είμαστε φτιαγμένοι εμείς οι Έλληνες κάτω από τους θεούς και πάνω από τους ανθρώπους, ας πούμε ημίθεοι, ναι, ας πούμε ημίθεοι, γιατί όχι, μήπως δεν πήραμε αυτόν τον παγκόσμιο τίτλο δίκαια, για αυτά που κάναμε, γι αυτά που φυλάμε και γι αυτά που δώσαμε στον κόσμο, κάνοντας τον κόσμο του τότε, αλλά και τον κόσμο του τώρα να ζει και να υπάρχει με αυτά που εμείς του δώσαμε.
 
Αδέλφια, τι και εάν είμαστε λίγοι, λίγοι δεν ήταν και οι τρακόσοι του Λεωνίδα όταν στάθηκαν εμπρός από τα στρατεύματα του σκοταδισμού, διαλύοντας μια για πάντα την υπερηφάνεια τους και τον βαρβαρικό τους εγωισμό, που νόμιζαν τότε οι άθλιοι ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πάνοπλου στρατού θα τρόμαζε τρακόσους Έλληνες πολεμιστές και θα τους ανάγκαζε να γονατίσουν εμπρός στα πόδια του τότε πλανητάρχη, ο οποίος θα τους έκανε τις προσωπικές του μετρέσες, ε όχι αδέλφια, εμείς δεν είμαστε φτιαγμένοι για να γίνουμε η μετρέσα κανενός προδότη και κανενός ανθέλληνα νεοραγιά, εμείς γεννηθήκαμε αετοί και σαν αετοί θα πετάμε και θα ζούμε, έως ότου αυτός ο κόσμος να τελειώσει.
 
Αδέλφια, τι και εάν είμαστε λίγοι, λίγοι δεν ήταν και οι αγωνιστές του 1821, λίγοι δεν ήταν οι αγωνιστές του 1941, λίγοι δεν ήταν οι μακεδονομάχοι, λίγοι δεν ήταν όλοι οι δοξασμένοι πρόγονοι μας, που πολέμησαν για την ελευθερία, για το δίκαιο της πατρίδος, για την αξιοπρέπεια της οικογένειας και για τα ιερά των ιερών της πολύτιμης αυτής γης, της Ελληνικής γης, μήπως λογάριασε ποτέ κανένας από αυτούς τους ήρωες τον εχθρό και αυτά που ήθελε και ζητούσε αυτός, μήπως λογάριασε ποτέ κανένας από αυτούς τους ημίθεους μαχητές την προσωπική του ζωή και θέση, όχι αδέλφια, ποτέ δεν λογάριασε Έλληνας την ζωή του εμπρός στο κάλεσμα της πατρίδος του για βοήθεια, ποτέ αδέλφια, ποτέ.
Αδέλφια, Έλληνες δεν είναι οι κάθε λογής προσκυνημένοι, που με την πρώτη ευκαιρία θα γονατίσουν εμπρός στον κάθε σουλτάνο και θα του δώσουν τα πάντα, μόνο και μόνο για να κρατήσουν τα βιλαέτια τους ανέπαφα, αδιαφορώντας αν με αυτήν την στάση τους καταστρέφουν την χώρα τους και τον συνάνθρωπο τους, όχι αδέλφια, αυτοί δεν είναι Έλληνες, απλά παριστάνουν τους Έλληνες, ανάμεσα στους Έλληνες.

Αδέλφια,
Έλληνας είναι ο ευγενής και ο ευγενικός, αυτός δηλαδή που σέβεται πρώτα τον εαυτό του και κατόπιν τους άλλους.

Έλληνας είναι αυτός που φιλοσοφεί και σκέπτεται για όλα και για τα πάντα, αυτός δηλαδή που του αρέσει να βλέπει και να μελετάει την εικόνα και από τις τέσσερεις μεριές της.

Έλληνας είναι αυτός που σπουδάζει παιδεία, προσφέρει παιδεία, εισπράττει παιδεία και αποδίδει παιδεία, έως ότου πεθάνει με παιδεία.

Έλληνας είναι αυτός που κερδίζει τον σεβασμό και όχι αυτός που τον απαιτεί.

Έλληνας είναι αυτός που λατρεύει την διαθήκη των θεών και των προγόνων του και κάνει τα πάντα για να την διαφυλάξει.

Έλληνας είναι αυτός που πάνω από όλα βάζει την πατρίδα του και την προσέχει και την αγαπάει σαν την ίδια του την μάνα.

Έλληνας είναι αυτός που ανατριχιάζει, δακρύζει και αισθάνεται υπερήφανος που είναι Έλληνας.

Τέλος, Έλληνας είναι να είσαι, απλά και μόνο Έλληνας.

Πατριώτες, η χώρα μας δεν είναι απλά ένα συνονθύλευμα ανθρώπων, οι οποίοι είναι μαζεμένοι σε ένα κομμάτι γης και απλά διαιωνίζουν με μουγκρητά το είδος τους, η χώρα μας είναι ο συμπαντικός ναός, επάνω στον οποίο οι Θεοί τοποθέτησαν το ιερό φως της γνώσης και της σκέψης, το φως αυτό δηλαδή με το οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιώντας το μπορούν να γίνουν ένα με τους θεούς, αλλά για να μην σβήσει ποτέ αυτό το φως και χαθεί η επαφή του ανθρώπου με τον θεό οι Θεοί δημιούργησαν από τα σπλάχνα τους ένα ξεχωριστό είδος, που ήταν κάτω από αυτούς, αλλά και πάνω από τους ανθρώπους και μέσα στο μυαλό και στην ψυχή αυτού του είδους τοποθέτησαν το ιερό φως, αυτό το είδος λοιπόν το ονόμασαν Έλληνες, δίνοντας συνάμα σε αυτούς τον τίτλο του αιώνιου και επίγειου φύλακα του φωτός.

Μπορεί να ξαφνιάζει ορισμένους, μπορεί ακόμα να φοβίζει μερικούς, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αδέλφια, μέσα στο αίμα μας υπάρχει αυτή η αιώνια εντολή, η οποία ενεργοποιείται όταν το ιερό φως κινδυνεύει να σβήσει από του κόσμου τους σκοταδιστές και τότε έτσι ξαφνικά μαζευόμαστε σαν να μας καλεί συντονισμένα μια και μόνο φωνή και στεκόμαστε τρακόσοι εμπρός σε χιλιάδες βαρβάρους, χιτλερικούς, φασίστες, τουρκαλβανούς, κομιτατζήδες και κάθε λογής άρπαγες και αρχαιοκάπηλους, που έναν και μόνο σκοπό έχουν, να σβήσουν για πάντα το ιερό φως, για να τοποθετήσουν στην θέση του το αιώνιο σκοτάδι, έτσι ώστε, να αποκόψουν μια για πάντα την ένωση του ανθρώπου με τον θεό.

Τώρα πιστεύω να καταλάβατε όλοι σας γιατί εδώ και χιλιάδες χρόνια θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες.

ΕΛΛΑΣ, η γη του φωτός.

ΕΛΛΗΝΕΣ, οι φύλακες του φωτός 

ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.