Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Πάει στο Ισραήλ να προσκυνήσει τους Εβραίους ο Σαμαράς

Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς την Δευτέρα, ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετενιάχου.

Επισημαίνεται ότι η επίσκεψη διεξάγεται σε επίπεδο αρχηγού κράτους και όχι πολιτικού αρχηγού, αφού ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Κνεσέτ (Βουλή), αρχηγούς κομμάτων, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό του σημαντικού υπουργείου κρατικού σχεδιασμού κ.α..

Η επίσκεψη Σαμαρά προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη συγκυρία καθώς σηματοδοτεί μια προσέγγιση ανωτάτου επιπέδου με μια χώρα που πρωταγωνιστεί στην χάραξη των νέων γεωστρατηγικών ισορροπιών στην περιοχή.
Όπως είναι άλλωστε γνωστό οι Ελληνο-ισραηλινές συνομιλίες που διεξάγονται με αφορμή τις έρευνες για φυσικό αέριο αποσκοπούν στη μεταφορά αποθεμάτων του «Λεβιάθαν» στη Δυτική Ευρώπη μέσω Κύπρου και Ελλάδος, μέσω αγωγού στις δύο χώρες, ή άλλου τρόπου.

Στις συζητήσεις αυτές θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί και το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας των δυο χωρών στην έρευνα των Ελληνικών αποθεμάτων.

Άλλα θέματα εκτός της Ενέργειας που θα επικρατήσουν στις συνομιλίες που θα έχει ο κ. Σαμαράς στο Ισραήλ είναι η συνεργασία των δύο χωρών στον Τουρισμό, την Άμυνα και τις επενδύσεις. Είναι γνωστό ότι το...
παγκόσμιο εβραϊκό λόμπυ πρωταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές και μπορεί να επηρεάσει την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.


Θα συζητηθεί επίσης η προώθηση της συνεργασίας των Ελλήνων και των Εβραίων της διασποράς. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν σκέψεις για τη διοργάνωση στην Ελλάδα το 2012 μεγάλου διεθνούς συνεδρίου, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της διασποράς και των δύο πλευρών.


ΜΠΡΑΒΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΣΑΜΑΡΑ!
Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, αφού πας να προσκυνήσεις τα αφεντικά σου.

Και μόνο το γεγονός ότι σε κάλεσαν εκείνοι, δείχνει πως υπολογίζουν πολύ στη συνεργασία σας, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ γίνεις πρωθυπουργός!


Φυσικά, τα κομματόσκυλα της Ν.Δ. μας λένε πως πάει "για να συζητήσει για την ΑΟΖ και τα πετρέλαια"... Η αλήθεια όμως, είναι πως επισκέπτεται τους Ιουδαίους ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Αυτήν έχουν βάλει στο μάτι οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού, κι ο Σαμαράς ξέρει καλά πως πρέπει να τη δώσει ως "αντάλλαγμα" για να πάρει την εξουσία!
Και δεν φτάνει αυτό, αλλά ενδιαφέρεται, λέει, να διοργανώσει ελληνοεβραϊκό συνέδριο για τη "διασπορά"!
Πόσο περισσότερο θα προσκυνήσεις τους Σιωνιστές, Αντώνη;
Όλα για την (παλιο) καρέκλα;
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

Άντε, περιμένουμε να σε δούμε κι εσένα να φοράς το εβραϊκό κιπά (σκουφάκι), όπως έκαναν ο Τζέφρυ κι ο Παπούλιας!

attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.