Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί σκέφτονται να άρουν τη ποινή φυλάκισης στον Εύελπι! Η φαρσοκωδία της ΣΣΕ

Η απόλυτη σιωπή που έχει επιβληθεί για την υπόθεση της ΣΣΕ, δεν εμποδίζει πληροφορίες να διαρρέουν και να επιβεβαιώνουν ότι το όλο ζήτημα θα εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία!

Η τελευταία πληροφορία που έχει διαρρεύσει φέρει τη διοίκηση της Σχολής να εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης της ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον Εύελπι, που κατηγορείται για το επεισόδιο στο αμφιθέατρο της ΣΣΕ. Κι αυτό γιατί...
υπάρχουν απόψεις που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να υπάρξουν δύο τιμωρίες για το ίδιο αδίκημα και άρα πως θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής.

Αυτά βέβαια είναι θέματα απολύτως νομικά και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορούν να επηρεάσουν τις διαδικασίες που ακολουθεί μια στρατιωτική σχολή όπως η ΣΣΕ. Φαίνεται όμως ότι επηρεάζουν όσους εμπλέκονται με την υπόθεση.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι στιγμής. 

•Τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής είναι επιβαρυντικά για τον Εύελπι.

•Η διαδικασία του Πειθαρχικού μπορεί να διαρκέσει από έναν έως τρεις μήνες. Κάτι που δείχνει ότι η ηγεσία θέλει να κερδίσει χρόνο. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η βούληση να αποφευχθεί η αποπομπή του Εύελπι.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.