Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

H Παπαδημοκρατία σκοτώνει τους πολίτες και συντηρεί τους άθλιους πολιτικούς

Και είναι ακόμη ελεύθεροι και κυκλοφορούν προστατευόμενοι;
Γράφει η Σοφία Τ.

Ο Χρυσοχοΐδης είπε όσα ξέρουμε. Απέτυχαν, δεν διαπραγματεύτηκαν και δεν εφάρμοσαν τις εντολές των ξένων αφεντικών σωστά (μάλλον, για την ακρίβεια, έκαναν περισσότερα από όσα οι τοκογλύφοι ζήτησαν, για να το ευχαριστηθούν).

Ο Σαχινίδης (σημ.: είχε δηλώσει παλαιότερα -ομολογία είναι αυτό- ότι ήξεραν από τον Οκτώβριο του 2009 ότι θα έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα για «βοήθεια») ομολόγησε κυνικά ότι δεν ξέρει (!) το ακριβές έλλειμμα του 2011. Και είναι ακόμα έξω...! Και δεν έχει παραιτηθεί...!!!
Οι συνταγματολόγοι είναι, σχεδόν καθημερινά, στα κανάλια-στηρίγματα πήλινα, λόγω προβλημάτων, του καθεστώτος και αναλύουν τις συνταγματικές εκτροπές και τον βιασμό της Ελλάδας και της (Παπα)Δημοκρατίας (των τελευταίων… σταγονιδίων, μιας που είναι επίκαιρη η λέξη αυτή, της).

Η κοινωνία υποφέρει. Ανέχεια, φτώχεια κατοχική, άστεγοι, έγκλημα, ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, αυξήσεις σε ΦΠΑ, ρεύμα, φορομπήξιμο (ακραίος φορολογικός μαζοχισμός το λένε τα ξένα ΜΜΕ) είναι η καθημερινότητά μας.

Κι εσείς, άθλιοι, ομολογείτε ότι είστε άχρηστοι, αλλά η λιτότητα είναι η μόνη (;) λύση στην κρίση ΣΑΣ..!
Ακόμα και σήμερα οι Ευρωπαίοι, αφού έκαναν τον Ελληνικό λαό, σκουπίδι, μίασμα, αποδιοπομπαίο τράγο, πειραματόζωο και εξιλαστήριο θύμα, του φέρονται με απίστευτο ρατσισμό, που δεν έχει υποστεί κανένας λαός άλλος από το τέλος του Β’ ΠΠ.

Το χειρότερο είναι ότι ο ρατσισμός αυτός προέρχεται από την βασική δολοφόνο της Ευρώπης, Γερμανία, που, αμετανόητη για τα 2 μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα, βάζει την σφραγίδα της και σ’ αυτή την σκοτεινή φάση της ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Κι εσείς τους δίνετε αφορμές ή τους συνοδεύετε στο εθνικιστικό τους παραλήρημα.

Και κανένας δικαστής δεν διατάζει την σύλληψή σας βολευτές και λοιποί κλέφτες.

Βαρύνεστε με κατηγορίες για εσχάτη προδοσία και έχει γίνει προσφυγή εναντίον σας στην Χάγη και όμως κάποιοι γράφουν βιβλία για την κατάλυση του Συντάγματος, ενώ η μεταπολίτευση λειτουργεί και κλέβει και προδίδει και ισοπεδώνει την Ελλάδα όπως πριν το 2009.

Γιατί ρε;
Γιατί να πεινάσουμε;
Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να θυσιαστούμε;
Γιατί;
Γιατί τόσο μίσος;

Ένας δικαστής δεν μπορεί να κάνει διάλλειμα από την συγγραφή και να διατάξει την σύλληψη των προδοτών; Περιμένετε το ξέσπασμα της βίας και της εξέγερσης;

Υ.Γ.: στο εξωτερικό πάει και κάποιος σε δίκη ή σε ψυχιατρείο για διαφθορά… Εδώ, στην Παπαδημοκρατία που τύποις ονομάζεται Ελλάδα, είτε πάνε Γερμανία στην μητρική εταιρεία (βλ. Μιχαλάκης Χριστοφοράκος) είτε σπίτι τους (Άκης) ζητώντας και αναδρομικά για την "προσφορά" τους…

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.