Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Tι άλλο θα ακούσουμε πιά..Αληθινό γουρουνάκι κουμπαράς!

Click the image to open in full size.
Αν το μεγάλο σας μαράζι είναι πως να καταφέρετε να κάνετε τα παιδιά σας "κοινωνικοπαθείς" ανάλγητους με μηδέν ευαισθησία για τα ζωντανά πλάσματα και να τα οπλίσετε με διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν στον σκληρό κόσμο που ζούμε και να μην είναι "χαλβάδες", ο κόσμος των τεχνών παλεύει μαζί σας!

Ιδού λοιπόν τα δώρα νέας γενιάς:

Αληθινό γουρουνάκι κουμπαράς!
Βγήκε για πώληση στο διαδίκτυο για δυόμισυ χιλιάδες λίρες η δημιουργία του Κόλιν Χάρτ από το Μπέλφαστ. Τον πρωτότυπο αυτό κουμπαρά θα λάβετε ταχυδρομικώς κατόπιν παραγγελίας, αφού ένας ταριχευτής αναλάβει να σας το ετοιμάσει.

Click the image to open in full size. Το γουρουνάκι αδειάζεται από τα εντόσθιά του και στη θέση τους μπαίνει μια κατασκευή κερματοδέκτη. Μετά ανοίγουν την υποδοχή για τα κέρματα στη ράχη του γουρουνιού, και μια οπή με τάπα στην κοιλιά προκειμένου να μπορείτε να βγάζετε τα λεφτά που έχετε αποταμιεύσει.
Εντυπωσιακό, έτσι;!


Ο Κόλιν προσπάθησε πολύ να πείσει τον κόσμο ότι τα γουρουνάκια αυτά έχουν πεθάνει από φυσικά αίτια, οι οργανώσεις όμως παγκοσμίως έχουν ξεσηκωθεί για το γεγονός. Γιατί άραγε;;!! 

Και αν αυτός ο κουμπαράς δεν ικανοποιεί απόλυτα τα εκμαυλισμένα ένστικτά σας έχουμε λούτρινα θύματα οδικών ατυχημάτων. Έξω τα εντεράκια, γεμάτα αιματάκια!
Η δημιουργία του Άνταμ Άρμπερ αποτελείται από τσαντούλα - σώμα και ταυτότητα με το όνομα του ζώου, και τα έντερα και όλα τα εσωτερικά όργανα μαζί με τα αίματα, που μπαίνουν και βγαίνουν στην τσαντούλα όποτε θέλουμε! Για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!

Προς το παρόν βγαίνει μόνο σε τρία μοντέλα - Τον Τουίτς το ρακούν, τον Γκράιντ το κουνέλι και τον Σπλότζ τον σκαντζόχοιρο. Αναμένεται μεγάλη επιτυχία του προϊόντος, οπότε τα μοντέλα θα εμπλουτιστούν ελπίζουμε με πιο συνηθισμένα ζωάκια: σκυλάκια, γατάκια, αλεπουδίτσες κλπ.

Οι δημιουργοί ισχυρίζονται ότι είναι τα τέλεια δώρα για όσους στερούνται συμπόνοιας και περιττών τρυφερών συναισθημάτων απέναντι σε ανθρώπους και ζώα - απλώς επισημαίνουν πως καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να τα δωρίζουμε σε παιδιά κάτω των 14 ετών!

Καλά Χριστούγεννα!

bytheway.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.