Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Κόκκινο χρώμα στη θάλασσα στη Σαντορίνη (;)

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ pyles.tv ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ 
ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ. 

Pyles.TV
Εδώ και ώρα αρκετοί φίλοι του pyles.tv μας έχουν στείλει την παρακάτω πληροφορία και ζητούν την άμεση δημοσιοποιησή της, χωρίς όμως να μας διευκρινίζουν αν είναι οι ίδιοι αυτοπτες μάρτυρες ή κάπου το άκουσαν ή το διάβασαν. Μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να διασταυρωσουμε από πουθενά ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει κάποιος φίλος από Σαντορίνη που ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει.
" Επείγον: Στη Σαντορίνη η θάλασσα έχει πάρει κόκκινο χρώμα,η θερμοκρασία των νερών έχει ανέβει στους 30 βαθμούς και τα ψάρια έχουν εξαφανιστεί.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε μία τόσο ευαίσθητη γεωλογικά περιοχή;" 
Πριν από 44 λεπτά 
Pyles.TV
Σχετικα με την πληροοφορία που διακινείται εδώ και λίγη ώρα για περίεργη συμπεριφορά της θάλασσας στη Σαντορίνη (δείτε το προηγούμενο post), ένας φίλος μας ενημέρωσε ότι στο site neasantorinis.gr ανέβηκε άρθρο με τίτλο "Δεν κάνουν καλό στο νησί οι ανεύθυνες φήμες" το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων " Τελευταία ορισμένοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις περί επικείμενου μεγάλου σεισμού ( μάλιστα έχουν προσδιορίσει την ημέρα, το μέγεθος κ.λ.π) , δραστηριοποίηση του Ηφαιστείου κ.α. Αρκετοί ακροατές μας και αναγνώστες μας τηλεφωνούν καθημερινά και ρωτούν εάν υπάρχει κάποια αλήθεια στα όσα ακούγονται. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να σταματήσει αυτή η ιστορία:
1. Κανείς στον πλανήτη δεν έχει την δυνατότητα να προβλέψει σεισμό μικρό ή μεγάλο, πως λοιπόν κάποιοι πέφτουν θύματα τέτοιας παραπληροφόρησης;
2. Για το Ηφαίστειο όλοι γνωρίζουμε ότι το παρακολουθούν διακεκριμένοι Ηφαιστειολόγοι, Σεισμολόγοι κ.λ.π , όπως ο καθηγητής κ. Φυτίκας, ο κ. Παπαζάχος , ο κ. Βουγιουκαλάκης κ.α. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι εάν γνώριζαν κάτι σχετικά με επικείμενη έκρηξη δεν θα ενημέρωναν τις αρχές και τους κατοίκους;"
Πριν από 25 λεπτά ·

ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Παρακολουθήστε τους σεισμογράφους που εγκαταστάθηκαν στη Σαντορίνη http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122898&cid=38

To Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εγκατέστησε δίκτυο τεσσάρων ψηφιακών φορητών σεισμογράφων στη Σαντορίνη. 

Το δίκτυο αυτό στέλνει σε πραγματικό χρόνο τα σεισμολογικά δεδομένα στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και, μαζί με τον ήδη υπάρχοντα μόνιμο τηλεμετρικό σταθμό, που είχε εγκατασταθεί το 1995 στον Προφήτη Ηλία, παρακολουθεί τη σεισμική δραστηριότητα του ενεργού ηφαιστείου. 


katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.