Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Την τιμωρία των μαθητών που μούτζωσαν τους επισήμους ζητά η Άννα Διαμαντοπούλου

Την τιμωρία των μαθητών που στην παρέλαση των Ιωαννίνων που έβρισαν και μούτζωσαν προς την εξέδρα των επισήμων ζητά η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου επισημαίνοντας ότι πρέπει να λάβουν θέση οι καθηγητές τους από τους οποίους περιμένει να αποφασίσουν σχετικά. 

Η κυρία Διαμαντοπούλου, μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA, επισήμανε ότι δεν «είναι το ήθος της Ελλάδας να μουτζώνεις τον δήμαρχο, τον πρέσβη και άλλους επίσημους» και συμπλήρωσε ότι περιμένει από τα κόμματα και τους φορείς της εκπαίδευσης να λάβουν θέση και να καταδικάσουν το περιστατικό.
Η υπουργός, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή προς τους εκπαιδευτικούς για την έρευνα του περιστατικού και την τιμωρία των μαθητών. 

Τέλος, η υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε αναμενόμενες τις αντιδράσεις για το νέο νόμο στα Πανεπιστήμια. Μήπως η Υπουργός θα έπρεπε να αναρωτηθεί γιατί τα παιδιά προέβησαν σε αυτή την πράξη αντί να ζητά τις "κεφαλές τους επί πίνακι" σαν να επρόκειτο για ταραξίες; Αν θυμόμαστε καλά παλαιότερα (μέχρι πριν 2 χρόνια) ουδείς μούτζωνε.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.