Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΑΞΕ Ή ΠΑΨΕ

toxoneftiri: Ξέρεις Πάνο, από λαλήστατους σωτήρες χορτάσαμε. Είναι καιρός να αποδείξεις αυτό που πραγματικά θέλεις να δείχνεις. Κάποτε σε αμφισβητήσαμε για το ξαφνικό ενδιαφέρον σου και την αποκάλυψη της αλήθειας και πολλοί έσπευσαν να μας κατηγορήσουν γι' αυτό... Έως τώρα μας επιβεβαίωσες... Είναι καιρός να μας αποδείξεις ότι πέσαμε έξω... Αν και μεταξύ μας, δεν το βλέπω να γίνεται. Αν σκοπεύεις να μείνεις στα λόγια, κάτσε στην καρέκλα σου και παρακολούθα τα γεγονότα... ΠΡΑΞΕ Ή ΠΑΨΕ!!! 
toxoneftiri: Την παρακάτω ανάρτηση είδαμε εδώ και νοιώσαμε την υποχρέωση να την αναδημοσιεύσουμε. 
Διαβάζω το ίδιο στερεότυπο μήνυμά σου στο "Αντί Νέα Τάξη" και σου λέω ότι από λόγια χορτάσαμε!!!
Πού είναι τα έργα σου;;;
Τον τελευταίο καιρό, τις κρισιμότερες μέρες της ίδιας μας της ύπαρξης ως κράτους και ως λαού, εσύ έχεις γίνει άφαντος!!!

Το μήνυμα σου πάντα το ίδιο σε αναδημοσίευση δεν μας λέει τίποτα!!!

Είπες για ενεργοποίηση του άρθρου 120 του συντάγματος που σημαίνει έμπρακτη αντίσταση!!!
Πού είναι η έμπρακτη αντίσταση σου;;;
Θα έπρεπε εκεί έξω στους δρόμους με ντουντούκες να καλείς μαζί με τους δικούς σου τον προδομένο λαό σε εξέγερση, όπως κάνουν όσοι αντιστέκονται πραγματικά!!!

Αλλιώς, είσαι και συ, ένα γρανάζι του συστήματος που ξεπετάχτηκε κάποια στιγμη μέσα στον ατέρμονο χρόνο της δυνάστευσης των ανθρώπων, πουλώντας ψεύτικες ελπίδες και τίποτα παραπάνω!!!

Άντε καλές ψήφους από τα ηλίθια προβατάκια που πιθανόν να σε ακολουθήσουν. 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.