Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Πώς την πάτησες έτσι ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα Έλληνα.

Μας μάθαιναν χρόνια τώρα να μην αγαπούμε την πατρίδα, γιατί ήθελαν να μας την κλέψουν, να μοιραστούν ό,τι αξίζει μεταξύ τους.

Και τελικά τα κατάφεραν. Γιατί αυτοί είναι έξυπνοι και ξέρουν πως όταν αγαπάς κάτι, δεν σου το κλέβουν εύκολα. Πρώτα λοιπόν έπρεπε να...
μας πείσουν να μην αγαπούμε την πατρίδα, για να μπορέσουν εκ του ασφαλούς να πετύχουν τον στόχο τους.

Και ο κουτός Ελληνικός λαός έμαθε να αγαπά, την καρέτα καρέτα, τους φτωχούς της Αφρικής, τους Κουβανέζους, τους μετανάστες, τα δικαιώματα της αρκούδας κ.τ.λ. κ.τ.λ., αλλά ξέχασε να αγαπά την πατρίδα του, τον τόπο του, την πατρίδα  των παιδιών του.
Λοιπόν, τώρα ποιός θα αγαπήσει εμάς, τώρα ποιός θα μας βοηθήσει; Η αρκούδα, οι μετανάστες ή οι φτωχοί της Αφρικής;

Πώς στην πάτησες έτσι ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα Έλληνα;
Πόσοι από εμάς μπορούν να πουν δημόσια, δυνατά Αγαπώ  την  Ελλάδα; Πολλοί λίγοι δυστυχώς. Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μας έκαναν κομπλεξικούς και απάτριδες. Τι είναι πιό συνηθισμένο, πιο εύκολο, να φοράς μια μπλούζα που γράφει πίσω Italy, America ή να γράφει Hellas;
Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί δεν υπάρχει αγάπη για τον τόπο των προγόνων μας και των παιδιών μας, την Πατρίδα μας δηλαδή.

Πώς την πάτησες έτσι ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα Έλληνα.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.