Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Δώστε τις πατάτες και τα γενόσημα σε αυτά τα 200000 ζώα!! Το ζητάει ο οργανισμός τους!

Ταυτόχρονα με την εκλογή Βενιζέλου βρέθηκε και η λύση για το πώς θα βγούμε από την κρίση. Δώστε πατάτες και γενόσημα σε αυτά τα 200.000 ζώα, αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ, που πήγαν και ψήφισαν (πληρώνοντας κιόλας) έναν από τους βασικότερους...
νεκροθάφτες του Ελληνισμού.

Κόψτε τους τελείως τη σύνταξη, διώξτε τα παιδιά τους από τις δουλειές, κόψτε τους όλα τα κοινωνικά επιδόματα και βάλτε τους μερικά χαράτσια, τύπου ΔΕΗ, ακόμα. Το ζητάει ο οργανισμός τους.

Εξαθλιώστε τους πλήρως!! Είναι τυφλοί, κουφοί και χωρίς νου! Ίσως είναι και αυτοί που τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο.

Ζώα δίποδα, που στο όνομα της κομματικής πώρωσης δεν βλέπουν το πόση δυστυχία προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ! Αυτές οι 200.000 είναι ο κομματικός του στρατός-μηχανισμός και οι διορισμένοι κομματοσκυλίτες, αυτός είναι ο πάτος και η κατάντια, οι συγκεκριμένοι τύποι ακόμα κι εάν έβλεπαν με τα μάτια τους τον Βενιζέλο να υπογράφει την πώληση της Ελλάδος, πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζαν.

Αυτό είναι το συμφέρον τους!! Διορισμένοι κομματάρχες σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, δημόσιους οργανισμούς κ.λπ., αυτοί ειναι οι 200.000! Είναι συνυπεύθυνοι! Έδωσαν άλλοθι για περαιτέρω ταπείνωση του Έλληνα! Δεν είναι ότι δεν βάζουν μυαλό, είναι ότι έχουν συμφέρον!!

Λέγαμε ότι έχουμε 300 προδότες στη Βουλή, δυστυχώς είναι πολλοί περισσότεροι σήμερα αυτές οι 200.000 πασοκτζίδων ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί τους!!!
Ντροπή και αηδία.

Υ.Γ. Ο ΓΑΠ πήρε 1 εκατομμύριο ψήφους και το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές πήρε 3 εκατομμύρια.
Ο Βενιζέλος που πήρε 200.000 μαθηματικά δεν θα περάσει τις 600.000 σε όλη την επικράτεια στις εκλογές μιλάμε δηλαδή για ποσοστό κάτω απο 7%!
Καληνύχτα Ήλιε!

Καληνύχτα!

peramatozoaki
peramatozoa.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.