Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Αχ, Αλέξη: Πότε θα σταματήσετε τις παπαρολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ;

Πλάκα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Άμυνας: Ο συνήθης "ύποπτος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά «την έμπρακτη καταπολέμηση της ατιμωρησίας των ισχυρών σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής μονόπλευρης λιτότητας και όχι απλώς κινήσεις εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας» ζητώντας από την κυβέρνηση «να παγώσουν την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων εξοικονομώντας ταυτόχρονα για το δημόσιο ποσό ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ».
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος και το λέμε εμείς που έχουμε με ντοκουμέντα αποδείξει την κομπίνα που έχει γίνει και τα εγκλήματα πoυ έχουν γίνει και με την πρώτη σύμβαση και με την δεύτερη του Ε.Βενιζέλου, στην υπόθεση των Type 214.
Έχουν πληρωθεί 2,3 δισ. ευρώ στους Γερμανούς απατεώνες των Ferrostaal/HDW, έχει παραληφθεί μόνο ένα υποβρύχιο και ζητά να "παγώσει" η προμήθεια και τα υπόλοιπα (εκ των οποίων το ένα είναι σχεδόν έτοιμο και μπορεί και τώρα να πλεύσει επιχειρησιακά σε ώρα ανάγκης) να μην τα παραλάβουμε!
Δηλαδή είναι της λογικής "μου φαγουρίζουν ... τα πυροβολώ"!
Και τα άλλα 2,3 δισ. ευρώ ποιος θα μας τα επιστρέψει; O ΣΥΡΙΖΑ; Ή θα μας δώσει υποβρύχια ο ΣΥΡΙΖΑ; Εντάξει έγινε κομπίνα, εντάξει, έκλεψαν το δημόσιο, ελπίζουμε κάποιοι να πάνε φυλακή, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ή παίρνουμε τα υποβρύχια ή παίρνουμε τα αρχ...α μας στις Αιγαίο.
Με αυτή τη λογική να ξηλώσουμε όλους τους δρόμους που έχουν πάρει μίζα οι κατασκευαστές, να ξηλώσουμε τις γέφυρες και να σκοτώσουμε τους ασφαλισμένους που έχουν πάρει υπερκοστολογημένα φάρμακα από τις φαρμακευτικές. 
Έχετε πολλούς άλλους σαν τον Παπαδημούλη κ.Τσίπρα;

defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Εκτιμώ πως αποτελεί αδήριτη ανάγκη οι επισημάνσεις Τσόμσκι να καταστούν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερους προβληματιζόμενους & σκεπτόμενους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.