Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Κρίμα κύριε Τσίπρα!!!

toxoneftiri: Περαστικά σε αυτούς που πιστέψανε πως κάτι θα άλλαζε!!!
Κύριε Αλέξη, η προσκόλληση στις αριστερές σας πεποιθήσεις, σας έκανε να βάλετε το συμφέρον της παράταξης, πάνω από αυτό της Πατρίδας.

Ενώ είχες ευκαιρία να κυβερνήσεις και να τα βάλεις με τους τοκογλύφους και τις παράνομες και εις βάρος του Ελληνικού λαού συμφωνίες, προτίμησες να ξαναμπείς στο ρόλο του κομπάρσου της πολιτικής ακόμη και τώρα που πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες σ' εμπιστεύτηκαν. Ανέλαβες από τον Νόμο την ευθύνη για την πατρίδα και την παρέδωσες στους υπόλοιπους κομματάρχες λέγοντας πως ο καθένας πρέπει ν'αναλάβει τις ευθύνες του.

Κρίμα κύριε Τσίπρα.

Κρίμα, διότι ξέχασες πότε έρχεται η ώρα της ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα. Πολλοί Έλληνες, σε είδαν με συμπάθεια και τους πρόδωσες. Τους απέδειξες, παρά την ελπίδα τους για το αντίθετο, ότι παρέμεινες πιστός στα προστάγματα της σάπιας αριστερής υποκουλτούρας της "προόδου" και του κάθε ξεφτιλισμένου εθνομηδενιστικού προτύπου. Έδωσες "άκυρο" στην ψήφο του λαού που πίστεψε ότι σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα του, μπορούσε να εμπιστευτεί έναν νέο, μη διαπλεκόμενο πολιτικό. Ή μήπως πίστεψες ότι οι Έλληνες αγάπησαν τις αναρχοκομμουνιστικές βλακείες στις οποίες πιστεύετε και με τις οποίες ποτίζετε τα μυαλά της Ελληνικής νεολαίας;

Ο λαός δεν σε ψήφισε επειδή είσαι αριστερός κύριε Αλέξη. Σε ψήφισε γιατί σε θεώρησε αμόλυντο, μακριά από τη βρωμιά του κατεστημένου του αμερικάνικου κολλεγίου. Εσύ όμως βγήκες δημόσια και είπες πως θέλησες να φτιάξεις "αριστερή" κυβέρνηση.

Μία ευκαιρία είχες για να κυβερνήσεις. Μία ευκαιρία σου δόθηκε για να προσφέρεις πολύτιμο έργο προς την Ιερή μας Πατρίδα από τη θέση του Προέδρου. Μία ευκαιρία είχατε μόνο για να βγάλετε την Πατρίδα μας από τον μονόδρομο της καταστροφής που της επιβάλλουν οι αγγλοσάξονες δυνάστες μας και τα εν Ελλάδι δουλικά τους. Αλλά εσύ προτίμησες να αναδείξεις σε μεγάλη πολιτική δύναμη την αριστερή σου παράταξη. Και ξαναρωτάμε, η ώρα της ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα πότε έρχεται;
Καλή επιστροφή στο 5% λοιπόν και καλή σταδιοδρομία. Καλή πολιτική καριέρα να έχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.