Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Τώρα που το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Σαϊεντολόγων μετακόμισε στην Κουμουνδούρου εσύ ραγιά πανύβλακα ψηφοφόρε του "λεφτά υπάρχουν" έχεις υποχρέωση να πράξεις το καθήκον σου ψηφίζοντάς τους*

Μετά τις ευλογίες Λαλιώτη για τον Αλέξη μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις χαμπάρι ότι ψήφος στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. σημαίνει υποστήριξη των σχεδίων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης;

Η Ρένα Δούρου είναι το  τέταρτο στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στέλεχος του επιτελείου του Α. Τσίπρα  που ήταν στο παρελθόν συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα "Δημοκρατία" γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου...
κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε "με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη". Οι διαδρομές που συνδέουν τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. με το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι πολύ περισσότερες. Σήμερα, στενός σύμβουλος του κ. Τσίπρα είναι ο καθηγητής Ν. Κοτζιάς που υπήρξε στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου πριν το 2009  και ευθύνεται εν πολλοίς για τις μαξιμαλιστικές τοποθετήσεις του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αφού έγραφε τις ομιλίες του στην λογική του "λεφτά υπάρχουν".

Όμως ο κ. Κοτζιάς δεν είναι ο μόνος από το επιτελείο του κ. Παπανδρέου που ενσωματώθηκε στο σύστημα Τσίπρα. Και ο καθηγητής Γ. Βαρουφάκης έχει ταχθεί στο πλευρό του επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. απο εκεί που ως το 2009 ήταν από τους βασικούς συντάκτες των ομιλιών του Γ. Παπανδρέου, κυρίως για θέματα οικονομίας.

Απολύτως επιβεβαιωμένη είναι και η στήριξη συνδικαλιστών του βαθέως ΠΑΣΟΚ όπως του Ν. Φωτόπουλου της ΔΕΗ και του πρώην προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπ. Παπασπύρου στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ενώ πριν λίγες ημέρες  την ανοιχτή στήριξη του στον κ. Τσίπρα δήλωσε και ο Κίμων Κουλούρης.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση όμως είναι η έμμεση δημόσια στήριξη που παρείχε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος με την επιρροή που έχει στο παλιό και παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε μια "έξυπνη" και πλάγια τακτική για να "δείξει" Τσίπρα. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε ανακοίνωση για να υποστηρίξει ότι δεν βρίσκεται πίσω από τον αρχηγό του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. αλλά ταυτόχρονα με προσεγμένη φρασεολογία τον εμφάνισε ως  αυτόνομη και ισχυρή πολιτική προσωπικότητα.

briefingnews.gr

*τίτλος άρθρου toxoneftiri

2 σχόλια:

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.