Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Άκου ανθρωπάκο... Έλληνα βολεμένε!!

Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά, για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δουλωμένος σε ό,τι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις! 

Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο, θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!

Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που προσπαθείς να...
υπερασπίσεις βάζοντας πάνω από το έθνος σου, πάνω από την φυλή σου, πάνω από τα παιδιά σου, θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!

Μικρέ ανθρωπάκο Έλληνα εσύ που σήμερα έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα, (μια δημοκρατία που όλοι όσοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο Πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας), θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου, μιας και για εσένα η έννοια Ηθική και Πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου, το ακινητάκι σου, το κινητούλι σου...

Προτίμησες σήμερα δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Έλληνα να συνεχίσεις να είσαι διαχειριστής της ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της!

Σύντομα μικρέ ανθρωπάκο, μιας και πάντα θα δικαιολογείσαι ότι δεν γνώριζες (αν και πια είχες ολο το χρόνο και όλα τα μέσα), θα βιώσεις τον πόλεμο και την πείνα, σύντομα ανθρωπάκο όλα όσα γι' αυτά πρόδωσες τα ιερά και τα όσια θα είναι τόσο ευτελή όσο είσαι εσύ αυτή τη στιγμή αλλά δεν το γνωρίζεις!

Μην φωνάξεις μικρέ ανθρωπάκο, μην κλάψεις, τελειώσανε οι χάρες από τον ουρανό. Είχες μια ευκαιρία, εστω και κουτσή, να δείξεις ότι μπορείς να είσαι Α-ΛΗΘΗΣ... άλλα για μια φορά ακόμα απέτυχες!

Όλα όσα θα ξαναπώ θα είναι για λίγους, κανένα σεβασμό σε σκουλήκια, κανένα σεβασμό σε προδότες, κανένα σεβασμό σε τελευταίας κατηγορίας υπανθρωπίδια με σαυροειδή καταγωγή!

Μικρέ ανθρωπάκο η τελευταία αφιέρωση είναι για σένα...
Από αύριο ξεκινάει άλλη χορωδία.. που εσύ δεν θα συμμετέχεις ποτέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.