Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Αλβανοί ξεκλήρισαν Ελληνική Οικογένεια

Δυο μέρες ασχολούνται με τον Κασιδιάρη και τις σφαλιάρες στην Κανέλλη, μας προβάλουν τον πολιτισμό που ονειρεύονται, εμφανίζοντας ομοφυλόφιλους στο Athens Gay Pride και παράλληλα προβάλλουν τις τούρκικες σαπουνόπερες ενώ ταυτόχρονα παρελαύνουν σαν αστέρες από τα κανάλια τους όλοι αυτοί οι πολιτικοί που είναι υπαίτιοι για το τέλμα το οποίο βρισκόμαστε. Δεν βρήκανε δυο λεπτά να αφιερώσουν, να ασχοληθούν με την εξέλιξη μιας ακόμα δολοφονικής επίθεσης εκείνης στην Καισαριανή που στις 2 Ιουνίου, στις 4 τα ξημερώματα, αλλοδαποί κακοποιοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, που πήγαν να τους αποτρέψουν από το να κλέψουν το αυτοκίνητό τους, από πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83. Από τα πυρά έπεσε νεκρό ένα 30χρονο παιδί, καθώς δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στην κοιλιά και τραυματίστηκε σοβαρά ο 32χρονος αδελφός του, που χτυπήθηκε στο στομάχι.

Διαβάστε τώρα τι απέκρυψαν από τον κόσμο τα ΜΜΕ: Πέθανε και ο τραυματίας. Όταν η μητέρα του το έμαθε, έπαθε οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε κι αυτή! Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε.

Το πολιτικό σύστημα εκτός της έμμεσης γενοκτονίας που εφαρμόζει, μιας και οι νέοι δεν μπορούν λόγω της οικονομικής κρίσης να κάνουν οικογένειες αλλά και με τα φορομπηχτικά μέτρα που εφαρμόζουν στις πολύτεκνες οικογένειες για να αποτρέψουν όσους θέλουν και μπορούν να κάνουν ελληνόπουλα. Από την άλλη εποικίζει σαν άλλος Μπραήμης με ορδές μουσουλμάνων την χώρα γνωρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι γεννοβολάν σαν κουνέλια. Για να επιτύχουν τελικά πιο γρήγορα τον στόχο τους έχουν αφήσει ασύδοτους τους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν την συμπαράσταση των αριστερών κομμάτων και των ΜΚΟ, κάνουν την εθνοκτονία πράξη στο σχέδιο τους. Ας καταλάβουμε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά μας με τον ένα η άλλο τρόπο. Εδώ δεν χωράνε παραμύθια και καλοί τρόποι. Ή αυτοί ή Εμείς.

Υπερείδης Γλαύκιππος

helleniclegion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.