Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Πότε συγκροτήθηκε σύλλογος ρε παιδιά;

Καθώς "βόλταρα" σε άλλα blogs ώστε ενημερωθώ, να διαβάσω απόψεις, να καταλάβω την κοινωνία τη δεδομένη στιγμή τί ανακάλυψα.
Οι bloggers της Ελλάδος έχουν εκπρόσωπο και μάλιστα εμφανίζεται σε γνωστό καναλί παρατρεχάμενου κωλοτούμπα τέως βουλευτή-αρχηγού κόμματος.
Σαν blogger της Ελλάδος μου γεννήθηκε αμέσως μια απορία: Πότε οι bloggers της Ελλάδος όπως χαρακτηρίζει ο δημοσιογράφος(;) σύστησαν σωματείο-προεδρείο-δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, και πότε έγιναν εκλογές ώστε να εκλεγεί και εκπρόσωπος;
Από πού κι ως πού ο κύριος αυτός αυτοαποκαλείται "Εκπρόσωπος των bloggers της Ελλάδος", ποιός του έδωσε αυτό το δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός μας;
Από πότε κύριε Βούλγαρη Άγγελε οι bloggers εμφανίζονται στα κανάλια και από πότε μιλούν έχοντας παντού γύρω τους σήματα συγκεκριμένου κόμματος;
Το ελεύθερο blogging κύριοι παρουσιαστές (ο Θεός να σας κάνει), προσκεκλημένοι και λοιποί παρατρεχάμενοι δεν υπόκειται σε συλλόγους, προεδρεία, εκπροσώπους και άλλους αξιωματολάγνους!

Το blogging είναι ΙΔΕΑ κύριοι κωλοτούμπες.

Το toxoneftiri δεν επιτρέπει σε κανέναν να το εκπροσωπεί και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο πέραν των ίδιων των συντακτών του.

Και κάτι τελευταίο. Θα θέλαμε να μας πει ο κύριος "εκπρόσωπος" (γελάνε και τα πλακάκια) ποιο blog διαχειρίζεται, σε ποια αρθρογραφεί και μέσω ποιας διαδικασίας αποκαλείται εκπρόσωπος. Επίσης οι κύριοι κύριοι του αξιόλογου ksipnistere, γιατί στην ανάρτηση του βίντεο έχουν απενεργοποιήσει τα σχόλια.

Υ.Γ. την εκπομπή δεν καταφέραμε να την παρακολουθήσουμε καθότι δεν βρήκαμε το κάποιο τρόπο επικοινωνίας με το σωματείο  να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες. Τα πρώτα 2 λεπτά μας έφτασαν... (πραγματικά γελάνε και οι κατσαρίδες).


Με εκτίμηση
Η συντακτική και ανεκπροσώπευτη (ας μας επιτραπεί ο όρος, τόσες και τόσες μπαρούφες έχουμε ακούσει μέχρι τώρα) ομάδα του toxoneftiri.

J.J.

1 σχόλιο:

  1. Kλασσικα, ο λαθος τροπος...Εμφανιζεται ενας αυτοαποκαλουμενος αρχηγος απο το πουθενα...Μαγειρέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.