Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

H Ρ.Δούρου για την συνεργασία της με τον Άκη

Η κ. Δούρου απέκλεισε την διαπλεκόμενη σχέση μεταξύ των ινστιτούτων και των υπουργείων, μιλώντας ως άλλη υπουργός του ΠΑΣΟΚ! 

Σε συνέντευξή της στην City Press η Ρ.Δούρου αναφερόμενη στο ότι έχει υπάρξει συνεργάτιδα του Άκη Τσοχατζόπουλου, γεγονός το οποίο μάλιστα φέρεται να είχε αποκρύψει από το βιογραφικό της είπε σχετικά:
"Ένα βιογραφικό των 50 λέξεων δεν αποτυπώνει το σύνολο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Ουδέποτε έχω αποκρύψει τη συμμετοχή μου στο...
Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, για την οποία είμαι υπερήφανη, όπως άλλωστε και για τη δουλειά μου σε πολλές διαφημιστικές εταιρίες.

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με την τελευταία γραμμή Μαζινό μιας παράταξης που δεν διαθέτει κανένα επιχείρημα, πλην του μνημονίου και επιχειρεί «τυφλές» επιθέσεις, χωρίς κόκκο αληθείας. Για παράδειγμα, οι «δεσμοί» μου με τον πρώην υπουργό είναι το γεγονός ότι είχα την τιμή στα 28 μου χρόνια να επιλεγώ, επί προεδρίας του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιάννη Δρόσου, στη βάση των σπουδών πολιτικής ανάλυσης και των δημοσιευμένων εργασιών μου, ως πολιτική αναλύτρια στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων.

Το Ινστιτούτο εποπτεύεται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και είναι ένα ερευνητικό, επιστημονικό ινστιτούτο, αποτελούμενο από καταξιωμένους επιστήμονες - πανεπιστημιακούς καθηγητές και διπλωμάτες, με στόχο την τεκμηριωμένη ενημέρωση όχι μόνο του υπουργείου αλλά και όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

Αλίμονο αν αντιμετωπίζουμε τα αυτοδύναμα επιστημονικά ινστιτούτα των ελληνικών υπουργείων ως κομματικά ενεργούμενα του εκάστοτε υπουργού! Δηλαδή να υποθέσω ότι επί ΝΔ όσοι υπηρέτησαν στο εν λόγω ινστιτούτο ήταν κομματικά ενεργούμενα του εκάστοτε υπουργού; Μόνο πανικόβλητοι νόες μπορούν να εφεύρουν τέτοιες σχέσεις. Πρόκειται για φθηνές πρακτικές με φθηνά αποτελέσματα που φθηναίνουν τον πολιτικό διάλογο".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.