Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Μέτρο ΣΟΚ: Ποινικοποιούνται τα ανέκδοτα για Τοτό και Γιωρίκα

Μετά το "σάλο" που δημιουργήθηκε από το ανέκδοτο της αθλήτριας Παπαχρήστου, η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέπτεται να φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο με τη μορφή του κατεπείγοντος, που θα απαγορεύει και θα τιμωρεί παραδειγματικά οποιαδήποτε υποτιμητική ή ειρωνική αναφορά -γραπτή ή προφορική- που στρέφεται ενάντια στην προσωπικότητα των ως άνω προσώπων!

Η ΔΗΜ.ΑΡ., ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οι Οικ. Πράσινοι όπως επίσης και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Η εκπρόσωπος μάλιστα της ΔΗΜ.ΑΡ. κυρία Ρεπούση ανέφερε τα εξής:
"Έστω και αργά δόθηκε ένα τέλος σε αυτόν τον ιδιότυπο φασισμό που διαποτίζει από την παιδική ηλικία τους κατοίκους αυτής της χώρας. Πρέπει να τονίσω πως σε καμιά πολιτισμένη χώρα δεν υπάρχουν ανέκδοτα για Τοτούς και Γιωρίκες!!!"

Επίσης πρέπει να πούμε πως το νομοσχέδιο αν και σε σωστή κατεύθυνση είναι μισό, δεδομένου πως υπάρχουν πλήθος ανεκδότων όπου οι Έλληνες εμφανίζονται πιο έξυπνοι από φιλήσυχους πολίτες άλλων χωρών.
Κι αυτό πάλι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, μιας και σε κανέναν άλλο λαό δεν θα βρούμε ανέκδοτα όπου οι Έλληνες είναι πιο έξυπνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.