Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Από γη του Φωτός, χώρα του "αντιρατσισμου"

Από τους Ολυμπιακούς αγώνες, στα “Olympic games”. Από την “ευγενή άμιλλα”, στο “respect”.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς επιχείρησης αφελληνισμού. Έλλειψη ιδανικών και επιβολή λογοκρισίας. Σεισμός στο διαδίκτυο από την φασιστική απόφαση της Ολυμπιακής Eπιτροπής να αφαιρέσει τη δυνατότητα από την Βούλα Παπαχρήστου, αθλήτρια του τριπλούν, ν’ αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Ο “σοβαρότατος” λόγος του αποκλεισμού της και τον οποίο επικαλούνται και όλα τα ξένα ΜΜΕ, είναι ο "ρατσισμός".
Για όσους δεν γνωρίζουν, η απόφαση του αποκλεισμού της αθλήτριας, η οποία “τόλμησε” να κάνει "αντιγραφή-επικόλληση" ένα ανέκδοτο στον λογαριασμό της στο twitter, πάρθηκε εν γνώση του Πρωθυπουργού και φυσικά καταδικάστηκε από τα περισσότερα πολιτικά κόμματα, τα οποία για κάποιον λόγο αισθάνθηκαν οτι πρέπει να επέμβουν και να καταδικάσουν με τη σειρά τους την άτυχη κοπέλα, πλην Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Χρυσής Αυγής, για να είμαστε δίκαιοι. Για να καταλάβει όμως κανείς τι συνέβη, θα πρέπει να εξηγήσουμε το φαινόμενο του ανθελληνισμού και γιατί είναι το χόμπι των...
κοπρόσκυλων της μεταπολίτευσης που ακόμη συχνάζουν στο Eλληνικό κοινοβούλιο αλλά και κάποιων άλλων, αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Είναι ευκαιρία να εξηγήσουμε, αυτό το οποίο έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν και αφορά την αρρώστεια του ανθελληνισμού.

Ο ανθελληνισμός επιβάλλεται στην ελληνική κοινωνία, ως κοινωνικό "αγαθό" για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι’ άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται, το ότι στην Ελλάδα, ενώ ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός καταδικάζονται, αντίθετα ο ανθελληνισμός, όχι μόνο δεν καταδικάζεται, αλλά επιβραβεύεται.
Οι ανθελληνικές τάσεις του ατόμου ανταμείβονται. Σου ανοίγουν πόρτες, αποκτάς δικαιώματα και προσβάσεις που οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν έχουν. Βρίσκεις δουλειά, απαλλάσσεσαι από χρέη και υποχρεώσεις ή γίνεσαι μέχρι και πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής, μέχρι και Πρωθυπουργός ή διαπλεκόμενος.

Στη σημερινή Ελλάδα, ο ανθελληνισμός αποτελεί αυστηρή γραμμή. Αποτελεί γραμμή την οποία ακολουθεί η πολιτική της αποσταθεροποίησης της Eλληνικής κοινωνίας. Αποτελεί αυστηρή γραμμή για το πολιτικό κατεστημένο, ώστε να σπάσει το ηθικό του εχθρού του, δηλαδή του Eλληνικού λαού. Αν δεν έχεις ανθελληνικές τάσεις, τότε δεν έχεις μέλλον στα πράγματα. Πόσες και πόσες φορές, δεν έχουμε γίνει και καθημερινά γινόμαστε, μάρτυρες φαινομένων ανθελληνισμού, τα οποία καλύπτονται υπό τη δικαιολογία του αντιρατσισμού; Είναι πολύ απλό να το δει κανείς, αρκεί να φέρει στο μυαλό του κάποια επίθεση εναντίον Ελλήνων που να χαρακτηρίστηκε "ρατσιστική" και δεν θα βρει καμία, αντιλαμβανόμενος έτσι ότι ο "αντιρατσισμός" δεν προσφέρει προστασία, παρά μόνο στους μη Έλληνες.

Ο ανθελληνισμός δεν είναι αντισημιτισμός. Δεν είναι όλα τα "αντί", ίδια. Δεν είναι ίδια, διότι μιλάμε για θέμα πολιτικής, όχι "υπεράσπισης δικαιωμάτων", ώστε να ισχύουν για όλους. Για παράδειγμα, μία πολιτική ανθελληνική, η οποία μπορεί να είναι και φιλοεβραϊκή, χρησιμοποιεί κατά το συμφέρον της τον όρο "αντιρατσισμός" στην περίπτωση του ανθελληνισμού και το "ρατσισμός" σε αυτή του αντισημιτισμού. Τοποθετεί τους όρους όπου ακριβώς βρίσκονται τα συμφέροντά του, γι’ αυτό και όταν βάλλει κατά των Ελλήνων, είναι "αντιρατσισμός", ενώ όταν το κάνει εναντίον των Εβραίων, είναι "ρατσισμός".
Ο αντισημιτισμός καταδικάζεται ως ο αίσχιστος ρατσισμός, διότι αυτή είναι η "πολιτική" πίσω από την νοοτροπία της καταδίκης.

Ο ανθελληνισμός δεν καταδικάζεται, αλλά επιβραβεύεται, διότι πάλι, αυτή είναι η πολιτική νοοτροπία. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιβάλλει κάθε αρρωστημένη απόφαση, εφ’ όσον ακολουθεί την νοοτροπία της συγκεκριμένης πολιτικής, εν τω προκειμένω την ανθελληνική.

Αναζητώντας την πραγματική αιτία της υπόθεσης Παπαχρήστου, ανακαλύπτουμε οτι μέγιστο κίνητρο, υπήρξε ο αντιρατσισμός. Και επειδή είπαμε πως ο αντιρατσισμός είναι ανθελληνισμός, λόγω πολιτικής πάντα και όχι λόγω κάποιας λογικής και δίκαιης εξήγησης, διαπιστώνουμε πως η πραγματική αιτία για την εν λόγω υστερία, είναι ο ανθελληνισμός. Οι επιτροπές στο όχι και τόσο "φιλελληνικό" Λονδίνο, φαίνεται πως έκαναν τη δουλειά τους. Πράγματι, το "λόμπι" του London 2012 φαίνεται πως έκανε καλά τη δουλειά του. Έδρασε άμεσα. Τόσο άμεσα, που απ’ ότι φαίνεται περίμενε την Παπαχρήστου στη γωνία. Μαζί με τον ξένο τύπο, τα εγχώρια μπουμπούκια της δημοσιογραφίας και ο Eλληνικός, σάπιος πολιτικός κόσμος, που έσπευσε να καταδικάσει τη νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια, επηρεασμένοι σε μέγιστο βαθμό από τη στάση της επιτροπής. Αυτό το σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου ήταν η αφορμή. Η αφορμή για να ξεσπαθώσει ο διεθνής ανθελληνισμός και οι εν Ελλάδι υπάλληλοί του, η αριστερά, η "ελαφριά" δεξιά, το ΠαΣοΚ και στην προκειμένη περίπτωση, ο Κούβελος. Ο Κούβελος, ο οποίος δεν ντράπηκε να ισχυριστεί ότι στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε τις Oλυμπιακές αξίες και που ο άνθρωπος νόμιζε ότι το Oλυμπιακό ιδεώδες είναι το "respect".

"Respect στη διαφορετικότητα". Ιδεώδες στον αθλητισμό υπάρχει και λέγεται "Ευγενής Άμιλλα", όπως γνωρίζουμε πολύ καλά οι Έλληνες.
Η "Ευγενής Άμιλλα", που συνίσταται στην αξία του αγώνα του αθλητή, μέσα από την ατομική προσπάθεια και τα ανθρώπινα όρια, είναι ένας έντιμος "Eλληνικός" αγώνας, που τιθασεύει με μοναδικό τρόπο τ’ ανθρώπινα πάθη. Κανένας σεβασμός στη διαφορετικότητα και άλλες "αντιρατσιστικές" βλακείες δεν αποτελούσαν ποτέ "Oλυμπιακό Iδεώδες".

Δεν θα πάψουν να μας καθοδηγούν οι Eλληνικές αξίες, γιατί κάποιες επιτροπές βαρβάρων, αδυνατούν να μετέχουν της σοφίας του Eλληνικού πνεύματος.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ....ποτε δεν θα παντρευαν παιδι τους με αλλοδαπο.........

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
    γιατι ειναι ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.