Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Την των ζώντων γλώτταν ούκ επιγιγνώσκει, νεκρά την ψυχήν τε το πνεύμα ούσα...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΠΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

Η καθηγήτρια Αγγλικής ή Γαλλικής Φιλολογίας κα. Ρεπούση αντί να καταφεύγει στον Δελμούζο τη μία, στα Αρχαία την άλλη για να καλύψει το Κεμαλοφασιστικό έγκλημα του «Συνωστίζονταν», είναι καλύτερα να πει σε μία Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ποιο Πολιτικό – Κυβερνητικό πρόσωπο της έδωσε εντολή να το κάνει. Δεν το έκανε από μόνη της.

Για τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών έχω μιλήσει χρόνια πριν. Είναι όμως βλακεία ή και προβοκάτσια ο διαχωρισμός και πολύ περισσότερο η αντιπαλότητα και αλληλοσυκοφάντηση της Κλασικής Αρχαιότητας και του Χριστιανισμού.

Για αυτά έχουμε να πούμε πολλά, αλλά σε ένα σοβαρό επίπεδο.

*Το Ρ (Ρεπούση) του ΚΚΚΑΣΟΡ αποκαλύπτει τους γεωπολιτικούς – γεωπολιτισμικούς λόγους του «Συνωστίζονταν» και τους πολιτικά υπεύθυνους για αυτό. Αυτό που τελευταία ονόμασα μεταπολιτευτική πολιτιστική χούντα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
(Μιλώντας σε Ρ/Σ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τους διαχειριστές του toxoneftiri. Καθένας έχει δικαίωμα διατύπωσης της άποψης του! Τα Χωνευτήρια δεν πρόκειται να λογοκρίνουν κανένα σχόλιο. Η υβρεολογία δεν είναι αποδεκτή αλλά κανένα σχόλιο δεν θα διαγράφεται. Τα μόνα που θα διαγράφονται είναι: παραπεμπτικά links σε ιστοσελίδες πορνό, οδηγίες χρήσης βίας και συναφών θεμάτων.